HTML

Magamban beszélek

Friss topikok

  • katolnai: az ellen-tiltakozó banda jó része valóban fizetett csőcselék volt, fröcsögő provokátorok, a magyar... (2013.11.05. 17:23) Kurvaország
  • Slimcity: Azon gondolkodom, hogy vajon hozzá kéne írnom a poszt végéhez a saját kardinális hibámat, vagy elé... (2013.10.04. 13:01) Hiba hiba hátán?

Talán az egyetlen kijelentés, ami felháborított az öszödi beszédben. De mit lehet mondani egy ilyen országra?

zathura_13_game_over.jpg

 

Mit lehet mondani egy olyan országra, ahol feljelentik Kónyáékat, mert éltek a véleménynyilvánítás szabadságával? És a rendőrség még nyomoz is.

Vagy mit lehet mondani, ahol az egyik történelmi egyház kapujában Horthy szobrot lehet avatni? Ahol a kormánypárt provokátoroknak nevezi az ez ellen tiltakozókat, a szoboravató pedig feljelent mindenkit, aki él és mozog.

Milyen ország az, ahol még a vak komondor legendáját is kinyírják? Az asszonyverő képviselő pedig még a beismerő vallomása után is ott ülhet a Parlamentben. Milyen kormánya van ennek az országnak, ha tagjai elintézhetik egy "tőlünk már kilépett" mondattal és egy legyintéssel?

Milyen országban juthat eszébe egy önkormányzati képviselőnek rávésetni a nevét Herman Ottó síremlékére?

 

Kurva egy ország ez, napalm kéne neki. 

Címkék: magyarország horthy szolidaritás komondor

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://firkalgatasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr195614945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2013.11.05. 17:23:57

az ellen-tiltakozó banda jó része valóban fizetett csőcselék volt, fröcsögő provokátorok, a magyar nép alja … (pl. az a fenyegetőző, ronda dagadt cigány)

de különben nem értem, h egyesek miért vannak kibukva Horthy tiszteletén, mikor vannak akik pl. Eisenberger Benjámint tisztelik, megint mások a pufajkás Hornnak avatnak szobrot. Vagy mindent lehessen vagy semmit …
süti beállítások módosítása