HTML

Magamban beszélek

Friss topikok

  • katolnai: az ellen-tiltakozó banda jó része valóban fizetett csőcselék volt, fröcsögő provokátorok, a magyar... (2013.11.05. 17:23) Kurvaország
  • Slimcity: Azon gondolkodom, hogy vajon hozzá kéne írnom a poszt végéhez a saját kardinális hibámat, vagy elé... (2013.10.04. 13:01) Hiba hiba hátán?

Tüntetés lesz a Blahán

oko6-d0001e8fe4b57ed94056e-d0001E99Bf618645bcaf0.jpg(forrás: 168óra)

Ez áll a meghívóban:

"Legyen a Blaha a szabadság tere! Ahol nem kell félni. Ahol ki tudjuk mondani. Ahol meg tudjuk beszélni. Ahol meg tudjuk élni. Ahol mi vagyunk többen. Mi leszünk a szabadság tere!

Idén immár harmadszor is kiderült, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nincsen párt, amely helyesen és hathatósan képviselni tudná vagy akarná közös értékeinket: a szabadság, az egyenlőség, a részvétel, a bizalom, a szeretet és a közösség értékeit. Nem akarjuk, hogy ezek az értékek végképp eltűnjenek a magyar közéletből, ezért demonstrációt szervezünk október 23-ra. Nem akarjuk úgy érezni, hogy semmit sem tudunk tenni, nem akarjuk úgy érezni, hogy egyedül vagyunk. Láthatóvá akarjuk tenni a közös értékeinket, hogy minél több ember magáénak érezhesse őket.

A demonstráció nem cél, hanem eszköz. Eszköz arra, hogy együtt szabaddá tegyük magunkat a szorongásainktól, a csalódottságainktól és a lassan mindent elborító apátiától."

A tüntetés szervezője a Humán Platform nevű szigorúan civil szerveződés. Azon belül is Kalocsai Kinga.

D_MAR20140423005.jpg(forrás: nol.hu)

Címkék: pm együtt tüntetés nem párt csak a civil kalocsai kinga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firkalgatasaim.blog.hu/api/trackback/id/tr566797989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása